tirsdag den 29. april 2014

Så kom der fliser i drivhuset!

Så blev manden færdig med at lægge fliser i drivhuset. Det er jeg meget glad for. Nu kan i se hvordan der ser ud selvom vi ikke er helt færdig med indretningen endnu. 
Resten må vente lidt - da vi snart har sølvbryllup og derfor ikke har så meget tid før derefter <3 

 En del af de ting der er i drivhuset er Loppefund og nogle af tingene har jeg købt hos Møllegaarden.dk, som jeg har vist tidligere på min blog. 
Jeg handler meget hos Møllegaarden.dk hvad ang. ting til indretning i hjemmet og som nu i drivhuset. Det er en stor webshop og der er mange muligheder for enhver smag og pengepung. Det kan ikke være bedre og så kommer varerne en eller 2 dage efter bestilling og det betyder meget for mig. 

De hvide stole er fra Ikea og er fra sidste år. Den blå bænk er et Loppefund og ligeledes blomsterkassen og bordet, som jeg har malet og beklædt med voksdug på bordpladen. Plantebordet er gammelt, og et som jeg har haft i mange år. Glasset med hank og tekst er købt i Netto for 25,- kr. Hvepsefangerne, der står i blomsterkassen, og den store kande, lysestagerne og den hvide bakke under bordet er fra Ib Laursen og er købt hos Møllegaarden.dk 
Min nye bladholder er også derfra og er af mærket House Doctor. 
Jeg har udset mig en stol eller en Lounge-stol, som jeg godt kunne tænke mig til drivhuset. Det skal jeg lige tænke over - måske finder jeg et godt loppefund til sommer ;) 

God dag allesammen. 
Knus Birgitte  
Det er dejligt at du kiggede forbi min blog.
Hvis du har lyst kan du skrive en kommentar, 
det bliver jeg rigtig glad for :)

knus Birgitte

5 kommentarer:

 1. Det ser hyggeligt ud, Birgitte. Dejligt med et drivhus :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde <3
   Det er dejligt med drivhus og jeg bruger det rigtig meget.
   God weekend.
   Knus Birgitte

   Slet
 2. Hvor ser det bare godt ud. Et drivhus står også højt på min ønskeliste. Fortsat dejlig 1. maj. Knus Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde <3
   Vi fik vores for mange år siden for 1,- kr. hvis vi selv hentede det der hvor det stod. Jeg har brugt det meget hvert år, så jeg kan godt forstå du ønsker dig et.
   God weekend.
   Knus Birgitte

   Slet
 3. Hvor bliver det bare godt :0) Et drivhus er et herligt sted.. vores er et gammelt - og lidt slidt, det stod er da vi flyttede ind. Men det er funktionelt og med lidt forskelligt nips mv. er det blevet en hyggelig lille oase, med udsigt over markerne :0)

  SvarSlet

Det er dejligt, at du kiggede forbi min blog.
Hvis du har lyst, kan du skrive en kommentar.
Det bliver jeg rigtig glad for.
knus Birgitte