onsdag den 25. februar 2015

B & W Loppemarked kæmpe stort - men dyrt

I weekenden var vi sammen med vores yngste søn og svigerdatter til loppemarked i de store B & W haller på Refshaleøen i København. Adressen er Reftshalevej 163.

Hold da op, det var stort - vildt stort. Det vil i også kunne se på mine billeder. 
Der var rigtig mange fede ting - men det var dyrt. 
Det var en stor oplevelse, men vi købte ikke noget. Vi er ellers vant til at gå på loppemarked, og det sjove ved det, synes vi, er at man prutter om prisen. 

Jeg spurgte på et par ting og her var prisen fast. Jeg hørte flere besøgene sige, at det var simpelthen for dyrt. Uanset om det var gamle flaskeholdere, porcelæn m.m., og det var det var der meget af, så kunne man ikke forhandle om prisen.
Det var lidt øv, for der var rigtig meget flot porcelæn. 

Måske har i bedre held, hvis i lige står og mangler noget. Der er i hvert fald meget at vælge imellem. 

Jeg håber, at i på mine billeder kan få et indtryk af, hvor stort det er. 

Ønsker jer en fortsat god dag. 
Knus Birgitte 


4 kommentarer:

 1. Der er vist ingen tvivl om, at det er stort! Hold da op! Det er da helt vildt!

  Jeg kan godt lide loppemarkeder, men ved du hvad - jeg synes også, at folk efterhånden tager meget for deres ting. Umiddelbart tror jeg, det er fordi de har set Skattejægerne, Antikduellen og andre programmer i den genre (som jeg i øvrigt ELSKER at se!). Jeg oplever i diverse retro- og salgsgrupper på Facebook, at folk generelt har en tendens til at tro, at deres gamle ting er en formue værd. Men der må jo være folk, der gerne vil give så skyhøje priser.

  Jeg mere end en gang kommet af med færre penge hos min lokale retro-biks, end hvis jeg havde købt tingene på fx Brørup Marked. Det er tankevækkende, da retroforhandleren også har sin husleje, som han skal betale.

  SvarSlet
 2. Du har helt ret Anita. Jeg forstår det heller ikke. Det er vel bedre at få solgt lidt end ikke at få solgt noget. Jeg er glad for du kiggede forbi og skrev en kommentar til mit indlæg <3
  Ønsker dig en dejlig dag.

  Knus Birgitte

  SvarSlet

Det er dejligt, at du kiggede forbi min blog.
Hvis du har lyst, kan du skrive en kommentar.
Det bliver jeg rigtig glad for.
knus Birgitte