søndag den 22. februar 2015

Så blev mit sjal færdigt

Jeg har strikket et af Christel Seyfarth smukke sjaler. Jeg købte (for lang tid siden) et strikkekit med en masse garn og en opskrift. Det var så op til mig at sætte farverne sammen, som jeg ønskede det. Man kan sige, at dette sjal er unikt, for der er kun det ene <3 

På et af billederne har jeg vendt sjalet om, så i kunne se det på bagsiden. Jeg gør meget ud af, at bagsiden er ligeså flot som forsiden, da det også er en del af sjalet. 

Jeg har et par gange været med til strikkefestival på Fanø som Christel Seyfarth arrangerer. Det så hyggeligt, og Fanø er en dejlig ø. Det har været sammen med min søster og min mor. 

Christel Seyfarth har udgivet bogen "Fanø Strik slip farverne løs Colours of Fanø",  som i ser på de sidste billeder. Den er værd at købe, hvis i har lyst til at strikke en af hendes mange modeller. Der er mange skønne opskrifter. 
I kan se meget mere på hende hjemmeside og her kan i også købe garn. 
Hvis i en dag skulle komme til Fanø, så snyd jer ikke for at besøge hendes smukke butik. I kan se billeder derfra fra bl.a. fra et af mine tidligere indlæg "Strikkefestival 2013 på Fanø" 

Ønsker jer en rigtig dejlig dag. 
Knus Birgitte  5 kommentarer:

 1. Hold da op, hvor er det flot! Christel Seyfarths modeller er generelt meget smukke, men selv har jeg endnu ikke haft "modet" til at kaste mig ud i dem. Jeg er nemlig ikke så ferm ud i flerfarvestrik.

  Bagsiden kan du bestemt også være stolt af!

  Rigtig god søndag til dig!

  SvarSlet
 2. Hvor er det vel nok fantastisk flot ♥
  Sikke et stort arbejde, og det er fint, at du viser bagsiden, som ser perfekt du.

  Knus og god søndag ønsker

  Vibeke

  SvarSlet
 3. Hvor er det flot!!! Jeg kan overhovedet ikke strikke, men har alligevel tit været inde i hendes butik på Fanø bare fordi der er så mange flotte mønstre og farver :-)

  SvarSlet
 4. Det er blevet meget meget smukt :-) Godt håndarbejde.
  Fanø strik er fantastisk.

  SvarSlet
 5. Fantastiskt fint! Man blir glad av såna färger. :)
  Ha en bra dag!

  SvarSlet

Det er dejligt, at du kiggede forbi min blog.
Hvis du har lyst, kan du skrive en kommentar.
Det bliver jeg rigtig glad for.
knus Birgitte