fredag den 11. juli 2014

Skønne Malmø

En lille ferie-tur til Malmø med overnatning på hotel 2 dage sammen med manden <3 

Malmø er en rigtig dejlig by med gode shopping-muligheder. Vi boede mit inde i byen på Elite Plaza Hotel på Gustav Adolfs Torv. Et skønt hotel, moderne og smukt indrettet og med aircondition på hele hotellet. Det var dejligt, da der var 32 grader i Malmø i de dage. 
Jeg har taget lidt billeder fra hotellet og som i kan se i baren "The Bishops Arms" er der mange whisky flasker. De har Malmøs største sortiment af øl og whisky :) 
Personalet på hotellet var venlige og hjælpsomme, og jeg kan kun give dette hotel mine bedste anbefalinger. 
Her kan i finde "Elite Plaza Hotel, Malmø" 

Vi var med en kanalrundfart som varede 50 min. Det kostede 130 SEK pr. person og det skulle i tage at gøre, hvis i kommer til Malmø. Det var spændende at se de gamle bygninger og høre lidt af Malmøs historie. Vi sejlede under mange broer - lave broer, som i kan se på et af billederne. 

Når man er i Malmø skal man selvfølgelig også se "Turning Torso" Det er en imponerede bygning. Vi tog en taxa tilbage til hotellet og det kostede kun 69,- SEK og det er en fast pris. Det var billigt i forhold til i Danmark.  

Der var rent og pænt i Malmø's gader - det var rigtig dejligt. De havde rigtig gode parkeringsmuligheder både for biler og for cykler. Det var godt at se. 

Så fik jeg shoppet ha ha - mest mig. Jeg viser en af dagene, hvad jeg har købt. 

Ønsker jeg fortsat god sommer og håber i nyder det gode vejr. 
Knus Birgitte Det er dejligt, at du kiggede forbi min blog.
Hvis du har lyst, kan du skrive en kommentar. 
Det bliver jeg rigtig glad for :)

knus Birgitte

2 kommentarer:

 1. Malmø er så hyggelig en by! Har været der et par gange med manden (også før han blev mand.. høhø..) men aldrig været på kanaltur. Det er vi da nødt til at prøve næste gang? Er der påstigning fra kanalen, der deler gågaden? Eller hvor kommer man på?

  Senest boede vi i koncerthuset - det var et ganske fornuftigt hotel. Lydt, men ellers ikke noget at klage over. Men kan da godt ske, at jeg skal kigge nærmere på dit hotel - det skader jo ikke at prøve nyt. Det ligger i øvrigt på samme torv som vores yndlingsrestaurant.............i hvert fald af dem, vi har prøvet! Det er nemlig blevet en tradition at komme derind og få en planke - den hedder i øvrigt det samme, som torvet. :)

  Tak for hyggeligt gensyn :-))

  SvarSlet
 2. Ja Malmø er en hyggelig by.
  Jeg håber også at du fandt Malmøhus´s trädgård det er en hyggelig have midt i centrum md en lille cafe. Pildamsparken kan også anbefales.
  Fortsat god sommer :)

  SvarSlet

Det er dejligt, at du kiggede forbi min blog.
Hvis du har lyst, kan du skrive en kommentar.
Det bliver jeg rigtig glad for.
knus Birgitte