torsdag den 23. juli 2015

Se de flotte Falby-håndklæder jeg har vundet

Jeg har været så heldig at vinde 4 flotte Falby-håndklæder i en Give Away som Falbydesign havde på Instagram. De er så fine og passer godt hjemme hos mig. 

Falby Design skriver om sig selv på deres hjemmeside at de er et "designhus, der hylder æstetikken i skandinavisk interiør design og den særlige nordiske stemning" Det kan jeg kun være helt enig i. Hvis i vil læse mere, besøge deres webshop eller se flotte billeder så kig forbi Falbydesign.dk 

De er også på Instagram og Facebook 
Det er en god idé at følge med her, da der bliver vist nyheder og der er mange inspirerende billeder <3

Her skal i se de fine håndklæder som jeg har vundet. 

Fortsat god dag. 
Knus Birgitte 





















søndag den 19. juli 2015

Facebook og Instagram - Havets Sus

Jeg håber i alle nyder sommeren og jeres sommerferie.

Husk i også finder min blog Havets Susfacebook og på Instagram Jeg håber i har lyst til at følge mig der også og her er jeg "på" næsten hver dag <3

Fortsat god sommer allesamme. 

Knus Birgitte 









mandag den 6. juli 2015

DIY Ny taske

Jeg har svært ved at holde varmen ud, når vi når op på 27-30 grader, så jeg har siddet lidt i skyggen og hæklet mormor-firkanter i de blå farver. 

Først ville jeg lave et tæppe, men det blev i stedet til en taske. Jeg har desværre ikke nogen opskrift på den for tasken har jeg lavet "ud af hovedet" :)

Jeg har syet for i og også et fint blondebånd foroven. Blondebåndet har jeg købt for et par år siden og det er fra Greengate. 

Som i sikkert har set, har jeg ikke været så aktiv på bloggen det sidste stykke tid. Vejret er godt og så er det bare med at komme ud og nyde det, det har jeg gjort. Jeg håber i har gjort det samme. 

Jeg ønsker jer alle en rigtig dejlig dag. 

Knus Birgitte