tirsdag den 31. marts 2015

Smuk ny bog fra Claus Dalby

Den er ubeskrivelig smuk denne nye bog "Forår". Jeg elsker blomster og at se alle de friske blomster og billeder kan kun få en i godt humør. 

Bogen giver også stor inspiration og gode ideer til forskellige buketter og valg af farver, samt alle de smukke vaser og krukker der er brugt, og som går så flot sammen med alle de fine blomster. Jeg kan varmt anbefale denne bog. 

Jeg har næsten altid selv en buket friske blomster stående. Det kan være det lyder lidt skørt, men for mig har det en afslappende virkning. 

Claus Dalby har en stor passion for blomster og har stor sans for farvesammensætning. Han har udgivet mange bøger, været med i tv-programmer og så har han forlaget Klematis.dk hvor du bla. kan købe hans bøger. Se mere på Clausdalby.dk

Husk du også finder Claus Dalby på facebook og Instagram

Nogle af billederne har jeg lånt fra Claus Dalby, facebook og de er fra denne bog. 

Ønsker jer alle en dejlig dag. 
Knus Birgitte 3 kommentarer:

 1. Du har så mange smukke ting, ville ønske jeg var begyndt noget før med at samle på GG, men kendte ikke det mærke, før jeg kom i i din og Susi gruppe, den savner jeg rigtig meget, men alting bliver jo ikke ved, det ved man jo godt, dejligt med dine opslag på facebook. Knus Herdis

  SvarSlet
 2. Det er virkelig en smuk, smuk bog! Jeg tror, ham Claus Dalby kun kan lave flotte og smukke ting!

  God påske!

  SvarSlet
 3. Ihhh hvor en super skøn bog. Knus Anne

  SvarSlet

Det er dejligt, at du kiggede forbi min blog.
Hvis du har lyst, kan du skrive en kommentar.
Det bliver jeg rigtig glad for.
knus Birgitte