Den bringer stor lykke herhjemme og vi spiser flødeskum eller is til <3
Pynten i opskriften er hakkede hasselnødder. Det ses ikke på mit billede af kagerne og det er fordi jeg ikke tåler nødder.
God fornøjelse
Knus Birgitte
Opskrift:
130 g smeltet smør
250 g sukker
2 æg
100 g hvedemel
40 g god kakao
½ tsk. bagepulver
1 tsk vaniljesukker
100 g mørk chokolade (grofthakket)
Pynt: Hakkede hasselnødder
- Smelt smørret, og stil det til side.
- Pis æg og sukker lyst og luftigt, og rør smørret i.
- Sigt mel, kakao, bagepulver og vaniljesukker sammen og vend det i æggemassen.
- Hak chokoladen lidt groft, og fordel den i dejen. Hæld dejen i en ca. 15 x 20 cm stor bradepande beklædt med bagepapir.
- Drys med hakkede hasselnødder.
- Bag kagen i en forvarmet ovn ved 170 grader i ca. 20-25 min.
- Afkøl kagen og del den i 16 små firkanter.
Det er dejligt at du kiggede forbi min blog.
Hvis du har lyst kan du skrive en kommentar,
det bliver jeg rigtig glad for :)
knus Birgitte
Ummm de ser bare lækre ud Birgitte. Nu er jeg da lækkersulten til kaffen som lige er brygget. :-)
SvarSletTak for opskrift. Den må jeg prøve i weekenden. :-)
Kram
Birgitte
Nu er du skyld i jeg sidder her og savler og får lyst til chokolade ;-)
SvarSletTak for opskriften søde <3
Ha´en dejlig aften.
Knus Susi
Elsker brownies :-) Jeg tåler heller ikke nødder (kryds reaktion til æbler) men hvis de er bagte er der ingen problemer (ligeledes med æbler)
SvarSletTak for opskriften, den ser god ud :-)