Der bliver 2 af denne opskrift og de bliver spist hurtig hjemme hos os. ;)
De bagte kanelstænger kan fryses dog uden glasur og så er det dejlig nemt hvis man skulle få gæster.
Det er bare at gå igang og rigtig god fornøjelse.
Knus Birgitte
2 stk. kanelstænger
125 g smør
2½ dl. mælk
50 g gær
50 g sukker
1 æg
500 g hvedemel
Fyld:
125 g farin (puddersukker) Jeg laver ca. ½ gang mere fyld end der står i opskriften.
125 g blødt smør
1½ tsk. kanel
Glasur:
Flormelis og vand
Smelt smørret. Lun mælken og opløs gæren heri. Pisk æggene let sammen.
De øvrige ingredienser tilsættes og rør melet i lidt ad gangen.
Lad dejen hæve tildækket i ½ time.
Rør fyldet godt sammen.
Del dejen i to dele.
Rul hver ud på et melet bord til en plade på 20 x 30 cm.
Fordel fyldet på de to pladser og smør det ud og rul sammen til to roulader.
Læg dem på pladen, de skal have god plads.
Skær dem i tykke skiver, men ikke helt igennem.
Fordel skiverne skiftevis ud til hver side, så de nærmest "ligger" ned.
Lad stængerne hæve igen i 20 minutter.
Bag dem dem midt i en 200 grader varm ovn i 20-25 min. Husk bagetiden er kun vejledende.
Lad dem køle af og pynt med glasur.
I er altid meget velkommen til at skrive en kommentar til mig,
det bliver jeg altid glad for.
Knus Birgitte
Mums...Den ser lækker ud..
SvarSletTak for opskriften søde Birgitte, den skal prøves.
Knus Susi
Selv tak søde <3
SvarSletHa' en dejlig dag.
Knus Birgitte